10mar

Koktajl jagodowy

Z dużą ilością wapnia, witaminy A, antyoksydantów
Czas Przygotowania 10 minuty
Całkowity Czas 8 minuty
Posiłek II śniadanie, Podwieczorek
Kuchnia Dla każdego
Porcje 1
Kalorie 285 kcal

Sprzęt

  • 1 blender

Składniki
  

  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 100 g jagód
  • 30 g płatków owsianych
  • 5 g orzechów ziemnych

Instrukcje
 

  • Do rondla przełożyć jogurt naturalny, dodać część jagód, płatki owsiane i orzechy ziemne.
  • Wszystkie składniki zmiksować blenderem.
  • Przelać do szklanki i udekorować pozostałymi jagodami.
Słowo kluczowe koktajl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This field is required.

This field is required.