17lut

 

Koktajl mandarynkowy

Z dużą ilością witaminy A,C, B oraz wapnia, magnezu, potasu
Czas Przygotowania 10 minuty
Całkowity Czas 10 minuty
Posiłek II śniadanie, Podwieczorek
Kuchnia Dla każdego
Porcje 1 porcja
Kalorie 290 kcal

Sprzęt

  • 1 blender

Składniki
  

  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 120 g mandarynek
  • 30 g płatków owsianych
  • 5 g orzechów włoskich

Instrukcje
 

  • Do rondla przełożyć jogurt naturalny, dodać obrane mandarynki oraz orzechy włoskie.
  • Wszystkie składniki zmiksować blenderem.
  • Przelać do szklanki.
Słowo kluczowe koktajl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This field is required.

This field is required.