03sie

Sałatka ze szpinakiem, awokado, ogórkiem i orzechami nerkowca

Z dużą ilością kwasu foliowego, kwasów omega-3, witaminy B6
Czas Przygotowania 5 minuty
Całkowity Czas 5 minuty
Posiłek Sałatka, Sałatki
Kuchnia Dla każdego
Porcje 1
Kalorie 304 kcal

Składniki
  

  • 50 g szpinaku
  • 50 g ogórka zielonego
  • 30 g pomidora
  • 15 g czerwonej cebuli
  • 40 g orzechów nerkowca
  • 15 g soku z cytryny

Instrukcje
 

  • Do miski przełóż szpinak.
  • Dodaj pokojone i obrane awokado.
  • Następnie dodaj pokrojonego pomidora, ogórka i czerwoną cebulę.
  • Na koniec skrop sokiem z cytryny i udekoruj orzechami nerkowca.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This field is required.

This field is required.