03sie

 

Sałatka ze szpinakiem, jeżynami, awokado i orzechami

Z dużą ilością kwasu foliowego, witaminy C, E, kwasów omega-3
Czas Przygotowania 5 minuty
Całkowity Czas 5 minuty
Posiłek Sałatka, Sałatki
Kuchnia Dla każdego
Porcje 1
Kalorie 215 kcal

Składniki
  

  • 50 g szpinaku
  • 15 g kukurydzy
  • 30 g awokado
  • 40 g borówki amerykańskiej
  • 70 g jeżyn
  • 12 g orzechów pecan

Instrukcje
 

  • Do miski przełóż szpinak.
  • Dodaj obrane i pokrojone awokado oraz ogórka.
  • Następnie dodaj kukurydzę, jeżyny i borówkę amerykańską.
  • Na koniec udekoruj orzechami pecan.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This field is required.

This field is required.