03sie

Sałatka ze szpinakiem, truskawkami i twarożkiem

Z dużą ilością kwasu foliowego, wapnia, antyoksydantów
Czas Przygotowania 5 minuty
Całkowity Czas 3 minuty
Posiłek Sałatka, Sałatki
Kuchnia Dla każdego
Porcje 1
Kalorie 173 kcal

Składniki
  

  • 50 g szpinaku
  • 70 g truskawek
  • 40 g twarogu półtłustego
  • 15 g czerwonej cebuli
  • 5 g octu balsamicznego
  • 10 g oliwy z oliwek

Instrukcje
 

  • Do miski przełóż szpinak.
  • Dodaj pokrojone truskawki.
  • Następnie dodaj pokrojoną czerwoną cebulę oraz ser twarogowy.
  • Na koniec skrop sałatkę oliwą z oliwek oraz octem balsamicznym.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This field is required.

This field is required.